koriste

MIUTSIN.NET
Mia Mäki-Maunus photography

ETUSIVU         INFO         GALLERIA         HINNASTO         YHTEYSTIEDOT         UUTISET


Sivuston uutiset, päivitykset ja tiedotteet

23.4.2017
Sunnuntai

Kaikki vuoden 2016 kuvat ovat nyt esillä galleriassa :-)

11.12.2016
Sunnuntai

Ylivieskan koulukilpailuiden kuvat julkaistu!

08.12.2016
Torstai

Kalajoen Venetsialaisten kuvat julkaistu!

23.08.2016
Tiistai

Kuvien käsittelyssä reilua viivettä. Voit kysellä kuvia sähköpostin välityksellä jolloin kuvia mahdollista nähdä toista kautta.

29.06.2016
Keskiviikko

Järvenpään kisakuvat julkaistu! Lisäksi kuvien käyttöehtoihin tullut pientä päivitystä.

06.05.2016
Maanantai

Kuvauskausi 2016 startannut estekilpailuiden merkeissä Oulussa! Kuvausolosuhteet olivat mahtavat ja uusimmat kuvat on jo julkaistu galleriaan :) Seuraava suunnitelma Pikkaralan Palkinto, Äimäraution 2-koulu ja kesäkuun alku aloitetaan Järvenpään Ratsastuskekus Ainon estekilpailuilla.

Vuoden 2015 kuvista osa on julkaisematta mutta työn alla.

13.08.2015
Torstai

Nyt myös Kisakuvat.netin kuvauskalenteri päivitetty omalta osaltani ajantasalle. Vielä julkaisemattomista kuvista voit laittaa kyselyä sähköpostitse tai yhteystiedot-linkistä palautelomakkeella.

01.07.2015
Keskiviikko

Kiuruveden 4-tason koulukilpailukuvat on vihdoin julkaistu! Seuraavaksi käsittelyssä Oulun 2-tason estekuvat. Pahoittelen viivettä!

17.06.2015
Keskiviikko

Etelä-Suomen kisakenttiä nähty, ehdottomasti kiinnostusta käydä toistekin! Järvenpään kuvat julkaistu nyt galleriaan. Kuvien käsittelyssä ruuhka-aika, nyt käsitelty kysynnän mukaisessa järjestyksessä.

Seuraavia kuvausreissuja tiedossa ainakin seuraavasti: Jokilaakson Ratsastajien koiramatch-show 4.7., 3-tason kenttäkilpailuiden maasto-osuus Oulussa 5.7., 2-tason este Haapavedellä 11.7. ja 2-tason koulu Ylivieskan Hevoskeskuksella 12.7.

16.05.2015
Lauantai

Kuvien julkaisussa viivettä kiireiden vuoksi. Kuvakyselyitä voi laitaa sähköpostitse vaikka kuvia ei vielä sivuilla näykään.

03.04.2015
Perjantai

Vieraskirja poistettu käytöstä. Yhteyttä saa sähköpostilla ja viestilomakkeella. Seuraavaksi kuvaamassa Ylivieskassa 5.- ja 6.4. ravien ja estekilpailuiden parissa. Toivotaan kameraystävällisiä kelejä :-)

01.02.2015
Sunnuntai

Kuvauskausi 2015 pyörähtänyt lumisissa merkeissä käyntiin! Kuvagalleriaan tulossa kivoja talvikuvia kaikkien nähtäville, myös pientä talvipiristystä tuli etusivun kuvakaruselliin.
Kuvauskalenteria suunniteltu jo ahkeraan ja mikäli kaikki menee putkeen, tästä kuvausvuodeta tulee kaikkein toimintarikkain vuosi :) Vuoden ensimmäinen kisakuvaus 15.2. hiihtoratsastuksen merkeissä Sievissä!

21.07.2014
Maanantai

Kaikki ravikuvat Ylivieskasta vihdoin saatu julkaistua!
Lauantaina pyörähdin Lapinlahden kenttäkisoissa ja kuvasin este- ja kouluosuudet. Kuvia voi kysellä etukäteen sähköpostitse. Sivuille julkaisu kestää noin viikon ajan, kuvat tällä hetkellä julkaisuvaiheessa. Seuraava etappi Oulun koulukansalliset 26-27.7.2014.

15.07.2014
Tiistai

Ylivieskan ravikuvien julkaisussa viivettä kiireiden vuoksi. Galleriaan nyt julkaistu keskeneräinen kansio, johon tulen mahdollisimman pian julkaisemaan loputkin kuvat. Seuraavaksi tähdätään Lapinlahden kansallisiin kenttäkisoihin, mutta mikäli ei onnistu niin ainakin olen paikalla kuun lopulla Oulun kaksipäiväisissä koulukansallisissa. :)

21.06.2014
Lauantai

Hinnasto on julkaistu sivuille ja nyt voi laittaa kuvatilauksia tulemaan! Samalla julkaistiin Haapaveden aluekoulukisojen kuvat galleriaamme, käykää vilkaisemassa. Nyt vapaa-ajalla yöttömän yön aikaan kuvasin myös kotitallimme hevosia laitumella, joten toivotankin kaikille oikein rattoisaa Juhannuksen aikaa!

Kuvassa fwb-ori Sandocan (i. Cagliostro, e. Orhidee)

14.06.2014
Lauantai

Kuvauskalusto on päivitetty uudempaan versioon. Kuvauskeikoilla palvelee tästälähin Nikkor 70-200mm. Seuraavat kisat kuvataan Haapavedellä 15.6. Nähdään siellä!

Lisäksi hinnasto tullaan päivittämään kohdilleen ihan lähipäivinä.

28.03.2014
Perjantai

Sivusto on kokenut täyden uudistuksen! Tervetuloa uudistuneeseen miutsin.netiin! Olemme liittyneet osaksi kisakuvat.netin toimintaa sekä kuvapalveluja on parannettu. Kuvat muuttuvat maksulliseksi 1.5.2014 alkaen. Siihen saakka saatte nauttia vielä ilmaisien kuvien tarjonnasta. Kuvauskausi on lähtenyt käyntiin ja ensimmäiset kuvat kuvattiin Ylivieskassa ravien merkeissä.

18.06.2013
Tiistai

Vanhat vesileimat vaihtuu uusiin! Leima siirtyy kuvan päältä pois kuvan alalaitaan. Näinollen kuva on siistimmän näköinen ja miellyttävämpi. Mikäli kuvien väärinkäyttöä ilmenee netissä (esim. Kuvien rajaaminen taikka leiman pois leikkaaminen) leima siirtyy takaisin kuvan keskelle. Olkaa siis tarkkana ;)

Uudet leimat ilmestyvät ensimmäisen kerran Oulun kansallisten estekisojen kuviin. Mielipidettä uudistuksesta otetaan avosylin vastaan!

28.05.2013
Tiistai

Matkustin hyvien ystävieni kanssa Iisalmeen kuvaamaan estekansallisia. Vuokrattiin mökki Koljonvirran leirikeskuksesta heti kisa-alueen vierestä. Lauantain kuvaaminen oli vähän heikohkoa, sillä meillä oli samalla vuonna 2010 valmistuneiden ratsastuksenohjaajien luokkakokous. Sunnuntaina sitten istuin aamusta asti kentän laidalla kuvaamassa ja kuvasaldo huiteli siinä 2000 kuvan paikkeilla. Kaikkiahan ei kuitenkaan julkaista nettiin.

20.05.2013
Maanantai

Olin reipas ja rullaluistelin 10km:n matkan kuvaamaan aluekisoja Äimärautiolle. Aamutunnit kului mukavasti kun pystyi kuvaamaan vähän eri kuvaussuunnista kuin päivisin. En oikein tykkää siitä keltaisesta maneesin seinästä :) Hellettä oli ihan reilusti ja jouduinkin laittamaan pelin poikki seitsemän tunnin kuvaamisen jälkeen kun selkä paloi ihan karrelle. Näinollen viimeinen luokka jäi kuvaamatta. Lisäksi koin myös semmoisen kömmähdyksen, että olin unohtanut säätää kuvakoon normaaliksi ja kaikki kuvat kortilla oli kotiin päästessä minikoossa, hups!

07.04.2013
Maanantai

Ajelin eilen Ruukkiin Siikajoelle kuvaamaan valtakunnallisia shetlanninponinäyttelyitä. Kemut järjestettiin Ruukin maaseutuoppilaitoksen tiloissa, aiemmin en ole paikanpäällä käynyt. Sää oli mahti, mutta kuvausalue vähän heikohko. Kuitenkin ihan kivaa kuvaa tuli ja otin reissun harjoittelun pohjalta. En ole kovin haka hevosten rakennekuvissa, mutta tässä oli hyvää harjoittelua, ja voi että niitä miniponeja, ihania!
© Ulkoasu: miutsin.net, koodaus: Valokuvaus Tuulia N 2014 Seuraa: