• mitu-m@hotmail.com

Näin tilaat kuvia kuvatilaus.fi:n kautta

Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa nettikuvia myös verkkopankin kautta! Kuvani on ladattu kuvatilaus.fi:n palveluun ja voit tehdä ostoksesi kätevästi netissä ilman sähköpostiviestittelyä. Linkit suoraan kuvatilaukseen on lisätty galleriaan. Linkki on voimassa 3kk kuvien julkaisusta, jonka jälkeen tilaus onnistuu vain sähköpostitse.

1. Luethan ensin kuvien käyttöoikeudet alta.
2. Klikkaa galleriassa auki tapahtuma jonka kuvista olet kiinnostunut.
3. Valitse haluamasi kuvat keräyskoriin. Kuvat siirtyvät valitessasi automaattisesti keräyskoriin.
4. Kun olet valmis, avaa ostoskori. Sivulla on nappi "lähetä valinnat ylläpitäjälle".
5. Valitse tuotteet painamalla "valitse tuotteita" -nappia, valitse mieleisesi tuotevalinta ja paina alareunasta "tallenna".
6. Täytä yhteystietolomake (vähintään nimi ja sähköpostiosoite) sekä vapaamuotoiseen kenttään postiosoitteesi mikäli olet tilannut valokuvatulosteita. Tarkista, että tiedot ovat oikein.
7. Paina lopuksi "lähetä kori ylläpitäjälle" -nappia.
8. Maksa kuvat verkkomaksulla.
9. Kun olet suorittanut maksun, saat tilaamasi kuvat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Muistathan tarkistaa myös roskapostikansion!


Kuvien tilaus sähköpostitse

1. Luethan ensin kuvien käyttöoikeudet alta.
2. Tee tilaus sähköpostitse osoitteeseen mitu-m@hotmail.com TAI palautelomakkeen kautta yhteystiedot -välilehdeltä sivun yläreunassa.
3. Otsikoi viestisi asiallisesti esim. tapahtumaan viitaten. Mikäli teet kuvatilauksen lomakkeella, ilmoitathan minulle myös sähköpostisi jotta voin vastata sinulle takaisin.
4. Kirjoita viesti vapaamuotoisesti, voit ilmoittaa haluamasi kuvat galleriakuvien perässä olevan juoksevan numeron avulla,
esim. "Välkky 1, 5 ja 8.".
5. Nykyään kuvissa ei enää ole tilauksen jälkeen ollenkaan vesileimaa ja saat kuvan puhtaana käyttöösi. Annan tilauksesi luettuani sinulle tilitietoni ja maksun näkyessä tililläni lähetän kuvat sähköpostiisi. Postitettavat versiot samaan tapaan.
6. Alaikäisellä kuvien tilaajalla täytyy olla huoltajan lupa kuvien tilaamiseen!


Kuvien käyttöoikeudet:

- Kuvan ostaessasi saat luvan kuvan käyttöön, kuitenkin kuvien käyttöoikeudet säilyvät minulla koko ajan. Näin ollen oikeuteni on käyttää kuvaa omissa tarpeissani tai antaa se esim. medialle käyttöön. En kuitenkaan myy tai anna kuviani koskaan käyttöön virtuaalitalleille.

- Saat muokata / rajata kuvaa mikäli sen koet pakolliseksi tarpeeksi. Kiitettävää kuitenkin olisi, että kuvan yhteydessä mainitset kuvan ottajan nimen.

- Kuvaa ei saa myydä, luovuttaa tai antaa käyttöön kolmannelle osapuolelle, vaan hänen täytyy ostaa oma versionsa kuvasta minulta.

- Kuvillani ei saa osallistua missään muodossa arvontoihin, kuva- tai muihin vastaaviin palkintokilpailuihin. Näin sattuessa mahdollinen palkinto tai sijoitus kuuluu kuvan ottajalle eli näissä tilanteissa minulle.

- Maksun jälkeen saat käyttää kuvaa Facebookissa, blogissa, myynti-ilmoituksessa (ei lehdissä) tai muussa vastaavassa paikassa kunhan kuvaajan tekijänoikeudet ovat näkyvillä.

- Mikäli näet kuviani luvattomassa käytössä, tai epäilet luvatonta käyttöä, pyydän ottamaan suoraan yhteyttä sähköpostiini tapauksen korjaamiseksi.

Usein ilmenneen kuviini kohdistuneen laittoman kopioinnin vuoksi jokaisesta laittomasta kopioinnista peritään sakkomaksu 100 euroa / kuva 1.1.2016 alkaen.